La 10ª edició del diccionari , que es va tancar en continguts el passat 15 d'abril, conté 12.316 veus entre termes principals i referències creuades, sent 4.039 les principals i 8.256 les secundàries, remissions o 'vegeu' que porten al lector de la seva forma de plantejar la cerca a l'accepció normalitzada del que desitja localitzar. La seva difusió va començar en 2017.
El Diccionari és d'una recopilació de conceptes i termes que engloben l'estrictament administratiu i la ‘transformació digital ampliada’ incloent la que dona suport a l'Administració de Justícia, la societat de la informació, els contractes públics, la factura electrònica, el servei d'informació immediata, la signatura biomètrica, els pagaments en diferents modalitats, el tele treballo i la tele presencia i fins a processos àdhuc no regulats com a xarxes socials, vot, obliteración de documents, documents subjectes a condicions de lectura, etc. A més, inclou tot el rellevant de Transparència i Bon Govern, Protecció de Dades, Reutilització d'Informació del Sector Públic, Accessibilitat.
Recull l'ampli repertori de normes que componen el Codi de l'Administració Electrònica publicat pel BOE i alguns textos més. En concret, articles de 18 directives de la UE, 43 reglaments de la UE, 51 lleis (ordinàries, orgàniques, per RDLey o RDLegislativo) i 42 Reales Decretos.
Aquest diccionari va dirigit a un públic ampli interessat en l'administració electrònica (o "digital" com ara és denominada), sigui o no expert en la matèria, amb perfil tant tecnòleg, de gestió o jurídic i en qualsevol cas a tot aquell que necessita trobar alguna cosa precís, descobrir les limitis dels conceptes, la qual cosa determinen els articles de les normes sobre el particular, així com conèixer altres detalls com a termes tècnics, serveis posats a disposició, normativa tècnica, i institucions amb capacitat normativa o d'execució, en matèria d'administració electrònica.
Espai del Diccionari de Termes de l'AE al Portal de l'Administració Electrònica