accesskey_mod_content

Nova versió instal·lable d'Arxivi

07 febrer 2020

Logo Arxivi

Disponible, per a la seva descàrrega, la nova versió 1.4 del component instal·lable de Archive .

Archive és una eina per a l'arxivat definitiu d'expedients i documents electrònics, que compleix amb el que es disposa sobre este tema en el Reial decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

Els expedients i documents seran importats i classificats dins de centres d'arxiu i sèries documentals, i passaran per diversos estats, en funció de la política de conservació assignada. Seguint el model OAIS de gestió d'arxius, Archive cobreix tot el cicle de vida dels documents i les seves successives fases d'arxiu a llarg termini.

Aquesta versió del distribuible presenta, com a principal novetat la gestió de paquets de difusió (DIP - Dissemination Information Package). Així mateix inclou nombroses millores en la gestió interna dels expedients electrònics, en els processos de conservació de les signatures i en el rendiment de l'aplicació.

Poden consultar la secció de l'aplicació en el CTT, on trobaran el manual d'instal·lació i la informació detallada dels canvis. S'inclou, a més, una nova guia per a la instal·lació de Archive mitjançant contenidors Docker.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Interoperabilitat
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General