accesskey_mod_content

Federació del Catàleg de dades obertes de la Junta de Castella i Lleó amb datos.gob.es

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 setembre 2013

La Junta de Castella i Lleó publica en datos.gob.es els conjunts de dades obertes que ja presenta al seu Portal de Dades Obertes de la Junta de Castella i Lleó.

La publicació d'aquests conjunts de dades es realitza a través de la federació establerta entre el Catàleg de Dades obertes de la Junta de Castella i Lleó(Obre en nova finestra)  i el Catàleg de dades de datos.gob.es(Obre en nova finestra) . Amb aquesta federació de catàlegs, els seus conjunts de dades podran ser localitzats indistintament en tots dos catàlegs de dades, fent-los, per tant, més accessibles a qualsevol consumidor o usuari de dades obertes.

La federació entre aquests catàlegs, igual que amb altres catàlegs, s'estableix a través d'un mòdul federador que envia, des del Catàleg de Dades obertes de la Junta de Castella i Lleó de forma periòdica i automatitzada, els registres dels conjunts de dades publicades i/o actualitzats al Catàleg de dades de datos.gob.es.

Més informació en el CTT sobre dades.gov

  • Governo obert
  • Centre de Transferència de Tecnologia