accesskey_mod_content

Possibilitat de definir validadors per aplicació

  25 març 2019

  Logo Portasignatures

  Disponible una nova versió del Portasignatures General de l'Estat, la solució proporcionada per la Secretaria de l'Administració Digital (SGAD) per generar fluxos de signatura i signar electrònicament documents, utilitzant el certificat digital del signatari.

  Entre les seves novetats, es troba la possibilitat de definir usuaris validadors per a peticions de signatura, enviades per les aplicacions que s'integren amb el Portasignatures mitjançant la Interfície Genèrica. D'aquesta manera, un usuari pot configurar a un altre usuari de Portasignatures perquè validi les peticions que vénen d'altres aplicacions de portasignatures, com per exemple, DocelWeb, el Portasignatures de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE). Establint aquesta configuració, l'usuari destinatari de la petició de signatura, per defecte, solament veurà en la seva safata de peticions de signatura, les que hagin estat prèviament validades pel seu validador.

  D'altra banda, s'ha millorat la generació dels codis QR dels informes de signatura que es poden descarregar del Portasignatures. Amb aquesta nova versió del QR, es permet als usuaris acarar els informes de signatura amb un lector de codi QR, de manera automàtica des del Punt d'Accés General, sense necessitat d'introduir el Codi Segur de Verificació (CSV).

  Poden trobar més informació en secció de l'aplicació en el CTT.

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia
  Punt d'Accés General
   
  Punt d'Accés General