Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

GEOGIS Sistema d'informació geogràfica municipal

 • Nomene Abreujat:
  GEOGIS
  Resum:
  Amb GEOGIS la Diputació d'Alacant proporciona als xicotets i mitjos ajuntaments un sistema GIS municipal de senzill accés a la informació geogràfica fent un pas més en l'administració electrònica tant des de la perspectiva de la gestió interna de l'administració com des de la perspectiva de gestió i comunicació amb els ciutadans. Integrada amb plataformes d'administració electrònica com GESTIONA.
  Destinataris:
  Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Alacant/Alacant
  Diputació Provincial d'Alacant/Alacant
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Pedro Barber Pont

  Director de Geonet

  geonet@geonet.es

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , .NET
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  GEOGIS és un sistema d'informació geogràfica 100% web que permet realitzar operacions i consultes complexes d'una forma intuïtiva i a colp de clic. En qualsevol sistema G.I.S d'entorn d'escriptori estes consultes requeririen coneixements tècnics avançats. A més d'açò, GeoGis permet compartir la informació entre els diversos departaments de la seua organització gràcies al seu sistema de permisos basat en rols i àrees geogràfiques. D'esta forma, es pot centralitzar tota la informació a través del sistema i assignar dinàmicament els permisos sobre l'accés a la informació que cada grup d'usuaris requerix en un moment determinat i fins i tot en un àrea determinada. ARQUITECTURA DEL SISTEMA Format pels següents components: • GeoGis Viewer: Visor Web. • GeoGis Service: Servicio Web. • GeoGis Server: Servidor GIS. • GeoGis Model: Base de dades de gestió del sistema. • GeoGis Manager: Mòdul de gestió de l'aplicació. • Connectivitat bases de dades privatives i open source. Postgresql, Oracle i Sqlserver. El visor web, es connecta al servidor GIS a través del servici web (GeoGis Service). El servidor GIS (GeoGis Server): - consulta al metamodelo (GeoGis Model) sobre els aspectes de la petició (atributs gràfics, capes permeses, àmbit d'aplicació…) i valida permisos - es connecta a la base de dades espacial corresponent i carrega les dades en el visor web. SERVICIS QUE INCORPORA: Integració amb GESTIONA - Encadastre - Urbanisme: PGOU, patrimoni - Padrons fiscals: IBI, Tasa residus, IAE - Padró d'habitants - De carrer municipal - Gestió de mobiliari urbà - Gestió de xarxes de servici - Turisme - Servicis WMS

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades