Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Concurrent Cache Manager

 • Resumeixen:
  Concurrent Cache Manager (CCM) és una biblioteca que implementa un sistema de caixet lleuger, no blocador. S'utilitza en tots els programes que precisen una connexió al Servei Públic d'Ocupació, limitant el nombre de connexions necessàries per a múltiples serveis i millorant de forma important el rendiment.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  COMUNITAT AUTÒNOMA DE GALÍCIA
  XUNTA DE GALÍCIA
  CONSELLERIA D'ECONOMIA, OCUPACIÓ I INDÚSTRIA
  Contacto:

  Servizo Públic d'Emprego (ramon.rial.quintela@xunta.es)

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Apatxe Programari License , EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Legal

  Descripció

  Concurrent Cache Manager (CCM) és un gestor de caixet simplificat que pretén oferir una solució de caixet senzilla, àgil i flexible. Característiques més detacables: - Està construída per JavaSE 6 i superiors. - La mateixa instància de Concurrent Cache Manager pot atendre concurrentment a diverses lectures, en diversos threads diferents, sense que una lectura bloc les altres. - Concurrent Cache Manager es construeix sobre Java Generics, per la qual cosa és possible utilitzar la caixet amb aquesta característica del llenguatge Java. - Es pot controlar la decisió sobre quan s'ha d'executar un purgat per mitjà d'una política de purgat personalitzada. - Gestiona sempre la devolució de valors Cadena. - En un futur permetrà també definir el tipus de valor a escorcollar.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General