Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

As Pontes: Impuls de la teleadministració

 • Nomene Abreujat:
  apitelead
  Resum:
  Portal web d'informació que permet: omplir impresos de solicitides de diversos tràmits i presentar-los telemàticament, sense firmar, i pagar impostos a traves de les plataformes de pagament.
  Destinataris:
  Ciutadà , Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Coruña, A
  Ajuntament de Pontes de García Rodríguez, As
  Contacte:

  José Sanjurjo
  Tf: 981453116
  e-mail: informatica@aspontes.org

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML

  Descripció

  S'ha redissenyat el Portal municipal, permetent que des de l'ajuntament es puguen publicar notícies, agenda cultural i esportiva, publicar actes de plens, ect. S'han inclòs dos seccions noves, Perfil del contractant (enllaça amb la plataforma de contractació de la Xunta de Galícia) i Ocupació pública. També s'ha posat la major part de la informació en castellà i gallec (estava només en gallec).

  En la seccion de tràmits (accessible des de la pàgina principal, o des de les diferents concejalias) es dona informació de diferents tràmits permetent omplir els impresos de solicitid i presentar-los telemàticament (sense firmar) s'autenticarà a l'usuari en el moment d'arreplegar la documentació sol·licitada. En este moment estan disponibles 7 tràmits d'Intervenció , 7 d'Urbanisme, 10 d'Obres i servicis i 2 de Cultura.

  En la seccion de Pagament d'impostos On_line es poden pagar els impostos (en voluntària) a través de les plataformes de pagament de les entitats BBVA, CAIXA GALÍCIA, o CAIXANOVA.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades