Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Integr@- Llibreries d'integració amb @firma i firma servidor

 • NOTA : Està accedint al contingut públic de l'àrea de Descàrregues d'esta solució. Accedisca a través de la xarxa SARA amb un usuari registrat de les Administracions Públiques i podrà trobar ací disponibles més continguts específics per a les Administracions Públiques.

  Desplegar acordeon

  Presentació d'Integr@

  • Presentació de la Suite @firma

   Presentació de la Suite @firma, que inclou la col·lecció de llibreries Integr@

  Desplegar acordeon

  Instrument jurídic per al consum del servici

  • Aviso

   No és necessària la firma de cap instrument Jurídic per a la utilització de la solucion. La solució és Software lliure de Fonts obertes, el codi de les quals font pot ser consultat i descarregat des d'https://github.com/ctt-gob-es. Se pot usar, modificar i redistribuir baix els termes de l'European Public License (EUPL), versió 1.1 o qualsevol versió posterior tan prompte com siga aprovada per la Comissió Europea. El programari es distribuïx "TAL QUAL", SIN GARANTÍAS O CONDICIONES DE NINGÚN TIPO, ja siga exprés o implicat. Consulte la Llicència per a més detalls.

  • Integr@ 2.2.1 Manual

   En el present document descriu com configurar i usar Integr@, una API per a la integració amb servicis de les plataformes @Firma, TS@ i eVisor, amb funcionalitats de firma bàsica i segell de temps (generació, validació i re-segellat)

Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades