Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

JCSP

 • Data Posada en Producció:

  16/04/2012

  Descripció Funcional

  L'aplicació JCSP rep un fitxer o directori d'entrada que conté el problema o problemes de confidencialitat estadística expressats en format CSPlib. S'empra un algoritme d'optimització lineal per a mantindre els requisits de confidencialitat minimitzant la pèrdua d'informació. S'obtenen un o diversos fitxers d'eixida que contenen les supressions primàries i secundàries que han d'establir-se per a garantir la confidencialitat de la publicació de les dades.

  Descripció Tècnica

  • L'aplicació està desenvolupada en Java (v1.6 o superior) i utilitza l'optimisador lineal obert GLPK (v4.43 o superior).
  • L'enllaç amb les llibreries de GLPK es realitza per mitjà d'un adaptador JNI anomenat glpk-java. La distribució inclou les llibreries necessàries per a les arquitectures Windows 32bit, Windows 64bit i Linux 64bit. Per a altres arquitectures és necessari instal·lar GLPK i glpk-java.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable