Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Avaluació de compliment de pagament Verd per a 2015

 • Nomene Abreujat:
  pverde
  Resum:
  Avalua el compliment dels requisits del pagament verd partint de zero, afegint cadascun dels cultius previstos amb la seua superfície corresponent.
  Destinataris:
  Ciutadà , Empresa
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Apbobadilla@larioja.org

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Energia
  Llicencia:
  Llicència Publica para AAPP
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JSP , J2EE
  Sistema Operatiu:
  Unix

  Descripció

  Perquè els agricultors puguen programar els seus sembres d'acord a les condicions que requerix el pagament verd, s'ha habilitat una aplicació per a calcular si les superfícies de cultiu previstes per a 2015 complixen amb els requisits exigits. 

  Per a què servix l'avaluador

  Esta aplicació informàtica servix per a avaluar el compliment de les condicions del pagament verd que es va a aplicar en 2015 i anys successius, a partir de les  superfícies de sembres previstes que introduïsca l'agricultor per a enguany.

  Per a afegir un cultiu

  Primer ho seleccionem desplegant la llista de cultius en la columna “Conree” (si una vegada desplegada la llista polsem la tecla “T” per exemple ens situa en el primer cultiu que comença per eixa lletra, si polsem una altra vegada “T” al segon, etc.). Després afegim la superfície i finalment polsem en la icona per a afegir.

  Hectàrees/Faneques.

  Les dades recuperades de la seua declaració de 2014 estan expressats en HECTÀREES. Si vol fer una valoració en FANEQUES, haurà d'esborrar tots els cultius i quan, posteriorment, vullga afegir el primer cultiu ha de seleccionar “faneques” en la columna “Unitat de mesura”.

  Càlcul.

  Polsant a la tecla “Calcular” li apareix l'avaluació del compliment de pagament verd amb les dades introduïdes. Pot canviar les dades i fer l'avaluació les vegades que vullga. Recupera les dades inicials polsant de nou “Avaluador Pagament Verd

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.

Enllaces d'interésSoluciones Relacionades