Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Integr@- Llibreries d'integració amb @signatura i signa servidor

 • NOTA : Està accedint al contingut públic de l'àrea de Descàrregues d'aquesta solució. Accedeixi a través de la xarxa SARA amb un usuari registrat de les Administracions Públiques i podrà trobar aquí disponibles més continguts específics per a les Administracions Públiques.

  Desplegar acordeon

  Presentació d'Integr@

  Presentació de la Suite @signatura

  Presentació de la Suite @signatura, que inclou la col·lecció de llibreries Integr@

  Presentació Sutie @signaicona

  Data de modificació: 16/04/2018

  Desplegar acordeon

  Instrument jurídic per al consum del servei

  Avís

  No és necessària la signatura de cap instrument Jurídic per a la utilització de la solucion. La solució és Programari lliure de Fonts obertes, el codi de les quals font pot ser consultat i descarregat des d'https://github.com/ctt-gob-es. Es pot usar, modificar i redistribuir sota els termes de l'European Public License (EUPL), versió 1.1 o qualsevol versió posterior tan aviat com sigui aprovada per la Comissió Europea. El programari es distribueix "TAL QUAL", SENSE GARANTIES O CONDICIONS DE CAP TIPUS, ja sigui exprés o implicat. Consulti la Llicència per a més detalls.

  Avís (1  KB · TXT) icona

  Data de modificació: 16/04/2018

  Integr@ 2.2.1 Manual

  En el present document descriu com configurar i usar Integr@, una API per a la integració amb serveis de les plataformes @Signa, TS@ i eVisor, amb funcionalitats de signatura bàsica i segell de temps (generació, validació i re-segellat)

  @Signa-Integr@-MAN (2764  KB · PDF) icona

  Data de modificació: 23/11/2017

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable