Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal de Govern Obert decidix Madrid - Consul

 • Accessos Directes:
  Decide Madrid (Obri en nova finestra)
  Resum:
  Este portal de Govern Obert permet dur a terme tres tipus de processos de participació ciutadana: propostes ciutadanes, audiència pública i pressupostos participatius.
  Destinataris:
  Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Madrid
  Ajuntament de Madrid
  Contacte:

  dgpartciudadana@madrid.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  AGPL (Affero General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  Este portal de govern obert permet implantar en els ajuntaments processos ciutadans participatius complets. En posar a disposició el seu codi obert baix llicència AGPLv3, permet que qualsevol ajuntament puga adaptar-ho a les seues necessitats i als seus processos. Els diferents mecanismes de participació inclosos en este portal són: propostes ciutadanes, audiència pública i pressupostos participatius. Els ciutadans, en funció de si estan empadronats o no (l'aplicació es connecta amb el sistema de padró disponible en l'ajuntament), tindran accés a diferents funcionalitats. Estes ferramentes estan regulades pel Reglament Orgànic de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Madrid (ANM 2004\22).

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades