Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Comunitat SSD

 • Nom Abreujat:
  ssd

  Descripció:

  La Comunitat SSD-AAPP, s'ha creat perquè totes aquelles persones que ja han utilitzat el Sistema de Suport a la Decisió de les Administracions Públiques (Obre en nova finestra) , disponible al Centre de Transferència de Tecnologia, puguin compartir les seves experiències, consultar els seus dubtes i rendibilitzar al màxim el coneixement adquirit per tots.

  També, les persones no iniciades en l'ús de l'eina poden obtenir avantatges en conèixer les inquietuds, dificultats, èxits i aportacions d'altres usuaris i tractar, d'aquesta manera, de dissipar els seus dubtes, aplanar el camí cap a l'obtenció de beneficis i en tot cas, adquirir bones pràctiques en el procés de la presa de decisions.

  La Comunitat SSD-AAPP, es va crear per als usuaris del Sistema de Suport a la Decisió de les Administracions Públiques , disponible al Centre de Transferència de Tecnologia.

  Actualment aquest sistema no té suport oficial ni manteniment. Els interessats en ell poden seguir descarregant l'última versió disponible i col·laborant des de la solució en el CTT.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionades amb la comunitat.

  Formulari de subscripcions
  Introdueixi l'email en el qual desitja rebre les subscripcions de la comunitat.

  *

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General