Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Fòrum de Carpeta Ciutadana

 • Nom Abreujat:
  forocarpeta

  Descripció:

  Este fòrum de Carpeta Ciutadana es crea amb la finalitat de conjuminar la visió de les Administracions Públiques i sector privat en relació al desenvolupament de l'administració digital i ho servicis al ciutadà, persones físiques i jurídiques.

  Objectius

  • Donar a conéixer al sector privat els avanços en el desenvolupament dels servicis públics  orientats al ciutadà.
  • Arreplegar del sector privat, tant de persones físiques com a jurídiques, les seues necessitats i inquietuds.

   Organització

  • Tota la documentació generada en este fòrum, una vegada aprovada, es publicarà en este mateix espacion de la comunitat.
  • Per a participar com a membre del grup haurà de remetre un correu a foro.carpetaciudadana@correo.gob.es, mostrant el seu interés en la participació.
  • Les reunions se celebraran de forma presencial i per videoconferecia. Per a l'assistència presencial serà necessari enviar un correu indicant la seua voluntat a participar  in situ. A causa de la limitació de l'aforament, es limita a un representant per empresa/associació, aconsejandose l'assistència per videoconferència.
  • Les reunions es convocaran per correu electrònic a tots els membres subscrits. 

  Notícies

  14 February 2018

  Publicada versió 1 d'especificacions per a Grans destinataris de notificacions

  Desplegar acordeon

  S'informa que s'ha publicat en l'àrea de descàrregues de la solució del Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques ( http://administracionelectronica.gob.es/ctt/lema(Obri en nova finestra) ) les especificacions del servici web de Grans destinataris de notificacions.

  Estes especificacions estan en versió beta i serviran com a inici per a un pilot d'accés i compareixença de notificacions per part de grans destinataris, podent patir variacions durant el mateix. 

  Es publicarà pròximament l'organització del pilot per a grans destinataris i com sol·licitar la participació.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionades amb la comunitat.

  Formulari de subscripcions
  Introduïsca l'email en el qual desitja rebre les subscripcions de la comunitat.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.