accesskey_mod_content

The Malmö Declaration: Collaboration as an implementation driver

Logo de Tecnimap 2010

La sessió té com a objectiu posar en relleu la necessitat i el valor de la col·laboració de l'Administració Electrònica a Europa. La crisi econòmica com a context, la demanda de transparència i participació, les respostes donades per la Declaració de Malmö a aquests reptes i algunes de les millors pràctiques en les AAPP europees seran el punt d'arrencada per a un debat entre els ponents

Línia 3: Eficiència i sostenibilitat

Divendres, 9 d'abril - Sessió 14 - 9:30 - 11:30 - Sala A

Europa s'enfronta a una crisi econòmica sense precedents. Aquesta situació té conseqüència directa als pressupostos de les AAPP: Ha d'oferir-se més valor públic amb menys recursos. Només una col·laboració basada en la innovació permetrà a les AAPP superar aquest desafiament. Això és especialment cert per la els serveis d'administració electrònica: la despesa en TIC s'ha reduït a fi de satisfer altres necessitats més urgents. La Declaració de Malmö aplana el camí per a aquesta nova era. Aprovada en aquests moments difícils, les seves prioritats són una trucada per a la col·laboració a les AAPP, tant entre elles com amb ciutadans i empreses.

La sessió té com a objectiu posar en relleu la necessitat i el valor de la col·laboració de l'Administració Electrònica a Europa. La crisi econòmica com a context, la demanda de transparència i participació, les respostes donades per la Declaració de Malmö a aquests reptes i algunes de les millors pràctiques en les AAPP europees seran el punt d'arrencada per a un debat entre els ponents. Veure més(Obre en nova finestra)

Moderadora:

Mrs. Christine Leitner. Head of Center for European Public Administration


Ponents:

  • Mr. Olli-Peka Rissanen. Ministry of Finance, Finland
  • Mr. Gonçalo Caseiro. Director General of Modernisation Agency, Portugal
  • D. Santiago Graña Domínguez. ICT Deputy Director, National Employment Service, Spain
  • Mr. Magnus Enzell. Deputy Director, Ministeri de Finances, Suècia
  • Mr. Yih-Jeou Wang. Project Leader eGovernment Project, OCDE
  • Mr. Andrea vaig donar Maio. VP Distinguished Analyst, Gartner
  • Mrs. Eva Eilstrup. Consultant Oresunddirekt, Denmark


Resum de la sessió (Obre en nova finestra)