accesskey_mod_content

Planes estratègics en la Comunitat Autònoma de Galícia

Responsables i col·laboradors al govern de l'administració digital

Xunta de Galícia. Agència per a la Modernització Tecnològica de Galícia (AMTEGA)

L'Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA), adscrita a la Presidència de la Xunta de Galícia, té com a objectius bàsics la definició, el desenvolupament i la execució dels instruments de la política de la Xunta de Galícia en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació i la innovació i el desenvolupament tecnològic.

Agenda Digital de Galícia 2020

La  Agenda Digital de Galícia 2020 és una estratègia coordinada i alineada amb les estratègies d'àmbit nacional i europeu en el qual a ús de les TIC es refereix, que veuen reforçar i reafirmar l'Estratègia Gallega de Creixement Digital (des d'AMTEGA).

Observatori de la Societat de la Informació i la Modernització de Galícia (OSIMGA)

El Observatori de la Societat de la Informació i la Modernització de Galícia, OSIMGA, és un òrgan assessor per a la valoració de l'evolució de la societat de la informació, la modernització administrativa i l'administració electrònica en les administracions públiques de Galícia, i per a la participació i col·laboració amb aquestes. Està adscrit a l'Agència per a la Modernització Tecnològica de Galícia de la Xunta (AMTEGA)

Altres documents relacionats amb l'administració digital

Pla d'acció 2017. AMTEGA

04 abril 2017

Pla d'acció 2017. Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA) Publica, Xunta de Galícia, AMTEGA: Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia(Obre en nova finestra) , 4 d'abril de 2017.- 1 fitxer pdf (en gallec) de 206 págs.

 • En Pla d'acció 2017(Obre en nova finestra) els objectius estratègics recollits estan d'acord amb l'Agenda Digital de Galícia 2020 i l'Estratègia Gallega de Creixement Digital.

 • Infraestructures i serveis comuns
 • Serveis electrònics

Agenda Digital de Galícia 2020

14 juny 2016

Axenda Dixital de Galícia 2020 (en gallec). Realitza, Xunta de Galícia. Edita, Xunta de Galícia, Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA). Santiago de Compostel·la 2015 [publicat al juny de 2016], 1 fitxer pdf de 128 p.

 • NOTA: L'Agenda Digital de Galícia 2020 és una estratègia coordinada i alineada amb les estratègies d'àmbit nacional i europeu en el que a l'ús de les TIC es refereix, ve a reafirmar l'Estratègia Gallega de Creixement Digital, introduint aquells elements que permetran maximitzar l'impacte de les polítiques tecnològiques, com un factor imprescindible i clau per aconseguir els objectius de creixement econòmic i social que es marca Galícia per al futur.

 • L'Agenda Digital de Galícia 2020 és un document dinàmic que s'adaptarà al context territorial, organitzatiu i socioeconòmic a cada moment. Actualitzable en: AMTEGA - Axenda Dixital  (Obre en nova finestra)

 • Serveis electrònics
 • Ciutadà
 • Cooperació interadministrativa

Pla d'acció 2016. AMTEGA

15 abril 2016

Pla d'acció 2016. (Organisme promotor): Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA) Publica, Xunta de Galícia, AMTEGA: Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia(Obre en nova finestra) , 15 d'abril de 2016.- 1 fitxer pdf ( en gallec) de 201 págs.

 • El Pla d'acció 2016(Obre en nova finestra) té per objecte regular l'activitat de l'Amtega durant l'exercici 2016 mitjançant l'establiment de les activitats a desenvolupar, els valors a aconseguir i els responsables de dur-les a terme en el marc dels objectius estratègics previstos.

 • Infraestructures i serveis comuns
 • Serveis electrònics

Pla d'acció 2015 [de] Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA)

10 setembre 2015

Organisme promotor: Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA): Pla d'acció 2015 . Publica, Xunta de Galícia, AMTEGA: Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia(Obre en nova finestra) , 10 de setembre de 2015.- 1 fitxer pdf ( en gallec) de 195 págs.

 • NOTA: L'Agència per a la Modernització Tecnològica de Galícia avançarà en la consolidació de les mesures establertes en l'Agenda Digital de Galícia, horitzó 2020, per garantir uns serveis públics digitals de qualitat, especialment, en àmbits estratègics com l'educació, la justícia i el benestar.
  A més, el Pla d'acció 2015 mostra com a principals objectius l'aprovació de la segona fase de l'Agenda Digital de Galícia, horitzó 2020, una aposta estratègica per assegurar que Galícia competeixi com a regió de referència en l'àmbit digital a nivell europeu.

 • Infraestructures i serveis comuns
 • Serveis electrònics

Pla d'Acció de Programari Lliure 2015

18 maig 2015

Oficina de Coordinació de Programari Lliure. Elaborat per: Axencia para a Modernització Tecnolóxica de Galícia (AMTEGA).- © Xunta de Galícia [maig de 2015].- 1 fitxer pdf de 45 p. impreses (en gallec). 

 • El pla de Programari lliure de la Xunta està dirigit a impulsar l'ús del programari lliure i codi de fonts obertes (FLOSS) en el sector empresarial, en la societat en general i en l'Administració.

 • Programari Lliure

Pla d'Administració i Govern digitals 2020

13 març 2015

Pla d'Administració i Goberno Dixitais Horitzó 2020. Realitza, AMTEGA, març de 2015, 1 PDF de 89 p. impreses. [en gallec]

 • NOTA: El Pla d'Administració i Govern digitals amb horitzó 2020, consolidarà les mesures empreses des del 2010 perquè, fent un ús innovador de la tecnologia, l'Administració gallega sigui capaç de reforçar i potenciar el model de funcionament i prestació de serveis públics.
 • Serveis electrònics
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General