accesskey_mod_content

Planes estratègics en la Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa

Responsables i col·laboradors al govern de l'administració digital

Altres portals i documents relacionats amb l'administració digital

BILIB Centre de Suport Tecnològic de Castella-la Manxa

El Centre de Suport Tecnològic de Castella-la Manxa, “Bilib”, és un centre de la Fundació Parc Científic i Tecnològic de Castella-la Manxa per al desenvolupament d'actuacions de capacitació i impuls digital de la ciutadania en col·laboració amb la Direcció general d'Administració Digital.

Pla de Simplificació i Reducció de Càrregues Administratives

10 maig 2018

S'elabora un nou Pla anual per 2018 (PDF)(Obre en nova finestra) , que dona continuïtat a l'objectiu de prioritzar la qualitat, eficiència i oportunitat dels procediments administratius de l'Administració de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa.

  • NOTA: Es realitza per tercer any consecutiu i com a continuació del treball de simplificació i reducció de càrregues administratives iniciat en 2016.

Castella-la Manxa. Pla Estratègic d'Administració Electrònica: 2015-2018

07 abril 2014

Pla Estratègic d'administració electrònica: Castella-la Manxa "administració més digital, més oberta i més fàcil". Pla d'Actuacions 2015-2018. 
1 fitxer PDF de 44 p.

  • NOTA: Aquest document ha estat presentat al Consell de Govern, en la seva reunió de 26 de març de 2015, a proposta conjunta de les Conselleries de Foment i Presidència i Administracions Públiques.

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Serveis electrònics