accesskey_mod_content

Planes estratègics en la Comunitat Autònoma d'Andalusia

Responsables i col·laboradors al govern de l'administració digital

Junta d'Andalusia. Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia

A la Direcció general de Transformació Digital, de la Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia li corresponen totes les funcions relacionades amb l'estratègia i aplicació de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en les Administracions Públiques d'Andalusia, així com les atribucions previstes en l'article 30 de la Llei 9/2007, de 22 d'octubre, de l'Administració de la Junta d'Andalusia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics

Junta d'Andalusia - Suporti d'Administració Electrònica

Web de la Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia, que informa de projectes, serveis, solucions i normativa que s'estan desenvolupant en matèria d'Administració electrònica en la Comunitat Autònoma d'Andalusia.

  • Serveis electrònics

Centre Andalús d'Innovació i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (CITIC)

Centre Andalús d'Innovació i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. La seva activitat centrada en la Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+i) en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

  • Seguretat

Altres documents relacionats amb l'administració digital

Manual de simplificació administració i agilitació de tràmits de la Junta d'Andalusia

promou, Junta d'Andalusia. Conselleria de Justícia i Administració Pública.- edita: Conselleria de Justícia i Administració Pública, gener 2010
1 pdf de 76 p.

  • Govern obert

Guia de seguiment i avaluació de plans d'actuació dels serveis públics

Junta d'Andalusia. Observatori per a la Millora dels Serveis Públics .- edita: Conselleria de Justícia i Administració Pública. Direcció general de Modernització i Innovació dels Serveis Públics, novembre 2008
1 pdf de 94 p.

  • Serveis electrònics
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General