accesskey_mod_content

Publicat l'informe CAU 2023: l'Administració Electrònica en les CCAA

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

12 desembre 2023

Ja es troba disponible per a la seva consulta l'edició del 2023 de l'informe CAU amb l'anàlisi dels indicadors més representatius de la transformació digital en les Comunitats i Ciudades Autónomas.

Se publica una nueva edición del informe CAE que monitoriza el avance de las Comunidades Autónomas hacia la Administración electrónica. Incluye información del grado de avance alcanzado en el año 2022 en  los principales servicios electrónicos prestados por las Comunidades Autónomas a ciudadanos y empresas.  

Aquest informe s'emmarca dins de l'el grup de treball de “Observatori, indicadors i mesures” en el qual participen totes les comunitats i ciutats autònomes i el Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Aquest grup de treball es crea en la Comissió Sectorial d'Administració Electrònica que és l'òrgan tècnic, dins de la Conferència Sectorial d'Administració Pública per a la cooperació de l'Administració General de l'Estat, de les administracions de les Comunitats Autònomes, i de les entitats que integren l'Administració Local, amb la finalitat d'actuar com a observatori de l'avanç de l'administració digital.

En aquest context, es realitza la recollida de “informació de l'avanç en els serveis electrònics, el seu ús, govern obert, transparència, tecnologies, recurs humans i pressupost i despeses relacionades amb les tecnologies de la informació”. Els resultats d'aquests estudis es presenten en informes bianales i es publiquen al Portal d'Administració Electrònica (PAe). L'informe CAU es ve publicant des de l'any 2004.

L'informe s'alinea amb indicadors mesurats en l'informe de la Comissió Europea i ha de servir com a referència per programar l'avanç en els propers anys en el marc de la Dècada Digital.

Informe CAU 2023(Obre en nova finestra)

 

  • Secretaria General de Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica