accesskey_mod_content

Publicada la nova versió distribuible d'Inside v.2.0.6

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 setembre 2016

La versió v 2.0.6 inclou un gran nombre de millores, algunes de calat, com la creació d'un interfície web d'usuari per poder realitzar totes les operacions disponibles en Inside també de forma manual.

InSide és un sistema per a la gestió de documents i expedients electrònics que compleix els requisits perquè tots dos puguin emmagatzemar-se i/o obtenir-se segons l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat. Suposa la gestió documental íntegrament electrònica dels documents de la gestió viva de l'expedient, com a pas previ a l'arxivat definitiu de la documentació en un format interoperable i durador.

Permet l'associació de documents a expedients, la gestió de l'índex (mitjançant carpetes i vinculacions d'expedients) i també la validació i visualització dels documents i expedients per al seu ús en paper, i la gestió de les signatures de cada fitxer gestionat.

L'1 de Setembre s'ha publicat una nova versió distribuible de l'aplicació Inside, amb llicència EUPL. Inclou nombrosos canvis, millores i correccions a més d'haver-se dotat d'interfície web per poder ser utilitzada com a aplicació d'usuari final. Aquest paquet inclou el codi font així com els binaris, llibreries i documentació necessària per a la seva instal·lació.

Més informació a l'àrea de descàrregues de la solució INSIDE del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i serveis comuns