accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: EGEO - Plataforma de Georeferenciació per a les Administracions Públiques

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

29 abril 2016

Logo OBSAE

Una solució simple per millorar la informació i els serveis al ciutadà.

La plataforma EGEO és un servei ofert pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, a través d'Adreça de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (DTIC), que facilita la creació de mapes interactius per a la seva presentació en portals web, sense necessitat de coneixements de georeferenciació ni desenvolupaments addicionals. Permet la representació de mapes temàtics (d'àrees), georeferenciats (de localitzacions), que inclou cercador de recursos georeferenciats amb filtres definits per l'usuari, i de magnitud (de valors localitzats), així com la visualització de la informació mitjançant gràfics de línies, àrea, barres, columnes i sectors i taules de dades (accessibles).

L'objectiu d'aquesta plataforma és facilitar a les diferents administracions un servei comú que, mitjançant una aplicació web de gestió i uns estàndards d'intercanvi de dades (fitxers Excel, xml o serveis web), proporcioni mapes temàtics interactius per a la seva presentació en portals, quadres de comandament, etc., sense necessitat de realitzar cap implementació tècnica.

Per a més informació pot consultar la nota tècnica: "EGEO: Sistema de georeferenciació per a les Administracions Públiques "

Més informació en el CTT en solució EGEO.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Infraestructures i serveis comuns