accesskey_mod_content

Novetats FACe - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'AGE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

09 maig 2014

La Sotssecretaria d'Hisenda i Administracions Públiques del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques factura electrònicament a través del Punt General d'Entrada de l'Administració General de l'Estat - FACe.

El punt general d'entrada de factures electròniques de l'Administració General de l'Estat – FACe ha integrat aquesta setmana les unitats economicofinanceres de la Sotssecretaria d'Hisenda i Administracions Públiques i les unitats del Ministeri de la Presidència depenents dels sistemes de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE).

Aquestes noves oficines comptables, unitats de tramitació i òrgans gestors s'uneixen a la llista inicial d'unitats pilot de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques i de la IGAE del MINHAP i de les unitats pilot del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme i de la Guàrdia Civil. Conformant una llista de vint-i-dues unitats que actualment realitzen facturació electrònica, sent aquesta facturació com estableix la llei 25/2013 a través del punt general d'entrada de l'Administració General de l'Estat.

Més Informació en el CTT sobre FACe

  • Empresa
  • Serveis electrònics
  • Centre de Transferència de Tecnologia