accesskey_mod_content

Ajuda per a la transició cap a la UNEIX 139803:2012

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

10 octubre 2013

L'Observatori d'Accessibilitat Web inicia l'actualització i generació de nous materials que serveixin de suport a la implantació del nou estàndard d'accessibilitat web.

L'Observatori Observatori d'Accessibilitat Web és una iniciativa engegada l'any 2010 per la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica, amb l'objectiu d'ajudar a millorar el grau de compliment en matèria d'accessibilitat dels portals de l'Administració (AGE, CCAA i EELL). Tot això en coordinació amb la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica i del Comitè Sectorial d'Administració Electrònica.

Després de la publicació de la resolució del 2 de setembre de 2012 pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Energia(Obre en nova finestra) en la qual s'especifica que la norma 139803:2012 substitueix a la norma 139803:2004, les Administracions Públiques estan treballant en el procés d'actualització al nou estàndard.

L'Observatori d'Accessibilitat Web està preparant nous materials d'ajuda que serveixin de suport per a l'aplicació del nou estàndard. Actualment ja es troben disponibles:

Durant els propers mesos s'aniran incorporant nous continguts que esperem siguin de gran utilitat per a totes les Administracions Públiques.

A més, els gestors de portals de les administracions públiques poden sol·licitar formar part de la Comunitat Accessibilitat (Obre en nova finestra) en la qual es comparteixen coneixements d'aquesta temàtica.

  • Accessibilitat