accesskey_mod_content

Aprovades les línies estratègiques del pla d'Administració Electrònica del Govern 2013-2015

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

Madrid 16 gener 2013

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha presidit el Consell Superior d'Administració Electrònica, en el qual s'han aprovat les línies mestres del pla d'Administració Electrònica del Govern per 2013-2015 i ha quedat confirmat l'eix d'Administració Electrònica de l'Agenda Digital per a Espanya.

Tots dos documents constitueixen un full de ruta per modernitzar l'Administració, reduir el dèficit públic i racionalitzar el sector públic mitjançant l'impuls de l'Administració Electrònica aquesta Legislatura.

En 2012 es van registrar més de 500 milions de tràmits amb l'Administració General de l'Estat, dels quals aproximadament 365 milions es van registrar per via electrònica, segons les dades del Sistema d'Informació Administrativa. Això significa que el 73% dels tràmits, és a dir, tres de cada quatre tràmits dels ciutadans i de les empreses amb l'Administració General de l'Estat, es van realitzar per via telemàtica, la qual cosa representa un estalvi de 28.500 milions d'euros.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa