accesskey_mod_content

MINHAP en els Premis Europeus del Sector Públic (EPSA)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 desembre 2013

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques guardonat com un dels finalistes del Premi Europeu del Sector Públic organitzat per l'Institut Europeu d'Administracions Públiques.

Els dies 25, 26 i 27 de novembre ha tingut lloc a Maastricht l'esdeveniment final i la cerimònia d'entrega del Premi Europeu del Sector Públic (EPSA) organitzat per l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA). A la cerimònia van acudir al voltant de 160 convidats de més de 20 països europeus.

Els Premis EPSA, convocats cada dos anys, reuneixen les iniciatives més innovadores i eficients del sector públic europeu. En l'edició de 2013, sota el títol de Capejant el temporal – Solucions creatives en temps de crisis s'han presentat un total de 230 iniciatives d'Organismes Públics procedents de 26 països europeus, 2 de les quals pertanyen a la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica: la plataforma d'intermediació de certificats i la iniciativa “Cap a una Administració sense papers” que engloba els projectes ORVE (Oficina Virtual de Registre), SIR (Sistema d'Interconnexió de Registres) i ACCEDEIXI (Seu i Gestió Electrònica de Documents ).

La plataforma d'intermediació va superar les dues primeres fases i ha estat guardonada per l'EIPA amb un certificat de millor pràctica en la categoria nacional.

La iniciativa Cap a una Administració sense papers va aconseguir l'última fase passant a ser finalista dels premis en la categoria nacional. La presentació de la mateixa realitzada en l'esdeveniment, juntament amb la resta d'iniciatives finalistes, pot trobar-se a la pàgina web de l'EPSA: http://epsa2013.eu/(Obre en nova finestra) .

Una vegada més, l'administració espanyola és reconeguda internacionalment com a exemple pel seu avanç en l'Administració Electrònica, gràcies a projectes que involucren als tres nivells d'administració i que permeten maximitzar l'eficiència i reduir el cost de l'operativa administrativa.

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Serveis electrònics
  • Interoperabilitat
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General