accesskey_mod_content

Presentació d'@Signatura en HackFest OpenDNIe

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 maig 2011

Dijous passat 26 de maig es va celebrar a Cadis l'I HackFest OpenDNIe

La Comunitat OpenDNIe va celebrar el passat 26 i 27 de maig l'Open DNIe Hackfest 2011 en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Cadis.

Aquest Hackfest organitzat per CENATIC (Centre Nacional de Referència d'Aplicació de les TIC basades en Fonts Obertes) va reunir als responsables d'algunes de les institucions col·laboradores del projecte com la Direcció general de la Policia i Guàrdia Civil (DGPGC), la comunitat OpenSC, la Free Programari Foundation Europe (FSFE), l'Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO), les empreses Atos Origin i Emergya, així com molts desenvolupadors.

Dins d'aquest marc van ser presentats el nou client d'@signatura així com la forja del Centre de Transferència de Tecnologia i el Portal de l'Adminitración Electrònica. Els assistents, experts en identitat digital, van conèixer de primera mà @signa així com les eines disponibles per a la seva evolució futura en Comunitat

Per a més informació d'@signatura @signa en el CTT

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Centre de Transferència de Tecnologia