accesskey_mod_content

Millora de la usabilidd del Centre de Transferència de Tecnologia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

06 juny 2011

Incorporació de noves funcionalitats en el CTT

Des de la posada en producció del directori d'iniciatives del CTT a la fi de desembre hem contínuado treballant amb l'objectiu de millorar el servei que oferim a tots els nostres usuaris.

Gràcies al feedback dels nostres usuaris finals i a l'experiència acumulada durant aquests mesos posem en producció la nova versió del directori d'iniciatives del CTT. Amb ella es millora moltíssim la usabilidd i la claredat amb la qual es mostren els continguts als usuaris finals i per descomptat també es fan més senzilles les tasques d'edició per als administradors de les iniciatives.

Especialment destacable és el canvi realitzat a l'àrea de descàrregues. La pestanya "Àrea de descàrregues" conté ara totes les descàrregues del projecte, tant les públiques com les específiques per als usuaris de les Administracions Públiques. En funció del perfil amb el qual es visiti aquesta pestanya es mostraran únicament les descàrregues públiques o es mostraran totes les descàrregues.

A l'àrea de descàrregues del projecto CTT http://administracionelectronica.gob.es/ctt/ctt/descargas podeu trobar els manuals d'usuari actualitzats.

Esperem que aquests canvis us satisfacin i hàgim complert el nostre objectiu de millorar la qualitat del servei del CTT. Per descomptat podeu continuar sugeriéndonos millores que tindrem en consideració per a properes versions del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia