accesskey_mod_content

El CCN-CERT publica l'Informe Anual de Seguretat Nacional 2018

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

02 abril 2019

S'ha publicat l'Informe Anual de Seguretat Nacional 2018, elaborat pel Departament de Seguretat Nacional del Gabinet de la Presidència del Govern, en la seva condició de Secretaria Tècnica i Òrgan de Treball Permanent del Consell de Seguretat Nacional.


L'informe informe (Obre en nova finestra) ha comptat amb la participació del Centre Nacional d'Intel·ligència, el Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, el Ministeri de Justícia, el Ministeri de Defensa, el Ministeri d'Hisenda, el Ministeri de l'Interior, el Ministeri de Foment, el Ministeri d'Educació i Formació Professional, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, el Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, el Ministeri per a la Transició Ecològica, el Ministeri de Cultura i Esport, el Ministeri d'Economia i Empresa, el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, i el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

L'informe va ser aprovat pel Consell de Seguretat Nacional en la seva reunió de 15 de març de 2019.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat