accesskey_mod_content
logo app Notificacions electr��niques

Aplicaci�� m��bil "Notificacions electr��niques"

��s un aplicaci�� per a dispositius m��bils que permet estar al tant en qualsevol lloc de les notificacions i comunicacions oficials.

Proporciona un canal d'entrega segur, confidencial i privat per a les Notificacions i les Comunicacions oficials de l'Administracions P��bliques.

IMPORTANT:

  1. Per a poder utilitzar l'aplicaci��, deur��s abans, donar-te de alta en la web notificaciones.060.es i disposar d'un certificat electr��nic.
    Es crear�� una b��stia denominada Direcci�� Electr��nica Habilitada i des d'eixe moment rebr��s les comunicacions i notificacions dels Organismes Oficials adherits a este sistema
  2. Realitzada l'alta online, et podr��s descarregar l'aplicaci�� i comen��ar a utilitzar-la.
  3. Haur��s d'instal��lar el teu certificat electr��nic en el dispositiu, que et permetr�� entrar en la teua b��stia per a acceptar, firmar o rebutjar qualsevol comunicaci�� o notificaci��.

Recorda que ��s un servici oficial i que per tant els requisits d'identitat, privacitat i seguretat s��n robusts.

Avantatges

T'oblides d'estar constantment pendent de la teua b��stia web de la Direcci�� Electr��nica Habilitada. L'aplicaci�� est�� sincronitzada amb la plataforma del Servici de Notificacions Electr��niques que gestiona la teua b��stia web (Direcci�� Electr��nica Habilitada).

L'aplicaci��, a trav��s de notificacions push del dispositiu, t'informa cada vegada que una notificaci�� entra en la teua b��stia, reduint el risc que no conegues a temps una notificaci��.

Podr��s rebre totes les seues notificacions i comunicacions en un ��nic lloc i tindre-les sempre a l'abast de la m��, en el teu tel��fon, amb plenes garanties legals.

Portar��s la teua ���b��stia��� permanentment en la butxaca, estigues on estigues, convertint-se en una ferramenta de gesti�� molt ��til, deixant const��ncia de la recepci�� de l'enviament.

Desc��rrega de l'aplicaci��

L'aplicaci�� est�� disponible tant per a plataformes amb sistema operatiu iOS (Apple)(Obri en nova finestra) com Android(Obri en nova finestra)

(Obri en nova finestra) �� (Obri en nova finestra)

Punt d'Acc��s General
Punt d'Acc��s General