accesskey_mod_content

Disponible el contingut de la II Jornada sobre Interoperabilitat i Arxiu Electrònic

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 octubre 2017

El passat 26 de setembre va tenir lloc la II Jornada d'Interoperabilitat i Arxiu Electrònic on es van citar representants d'organitzacions i administracions públiques de tot el món. El contingut d'aquesta jornada, així com els vídeos de la mateixa, ja estan disponibles.

Gairebé 400 persones es van reunir a Madrid per escoltar i participar als debats sobre interoperabilitat i document electrònic amb el CIO d'un país totalment digital com Estònia i representants de l'ONU, la Unió Europea, la Comissió Europea, el projecte i-ARK, el Banc Interamericano de Desenvolupament i experts iberoamericà en document electrònic.

Així mateix, van participar especialistes espanyols de diferents administracions i es van celebrar dues taules rodones d'encontre i debat entorn de/entorn de la col·laboració entre els sectors públic i privat.

La Jornada d'interoperabilitat i arxiu electrònic ha estat organitzada per segon any consecutiu pel Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. Aquest any, per els qui no van poder assistir o volen consultar tot o part de la Jornada, s'ha preparat una publicació oficial íntegra de la Jornada(Obre en nova finestra) . La publicació permet interactuar a l'usuari seleccionant participant a participant entre les seves presentacions, les seves reflexions més destacades i les seves intervencions íntegres en streaming(Obre en nova finestra) .  

  • Interoperabilitat
  • Serveis electrònics