accesskey_mod_content

adm. electrònica: Noves aplicacions mòbils en el segon trimestre 2014

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 agost 2014

logo adm. electrònica

Les administracions públiques continuen desenvolupant aplicacions mòbils que permeten apropar l'administració als ciutadans.

adm. electrònica “Tots els serveis a la teva mà ”, és una aplicació per a dispositius mòbils desenvolupada pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Aquesta aplicació conjumina les dues tendències imperants en l'accés als serveis electrònics, la mobilitat i la interacció dins de les xarxes socials, fent més accessible i oberta l'Administració Pública.

La base de dades d'aplicacions mòbils disponibles es manté actualitzada freqüentment des de la pròpia administració propiciant una relació, segura/segura, d'aplicacions ofertes per les Administracions Públiques.

Durant l'últim trimestre s'han incorporat diferents aplicacions mòbils de gran utilitat per a la ciutadania com:

 • Notificacions electròniques   que permet gestionar des del mòbil les notificacions rebudes en http://notificaciones.060.es (Obre en nova finestra)
 • Camí de Santiago(Obre en nova finestra) Aquesta aplicació geolocaliza a l'usuari i li permet seguir el traçat de cada etapa i anar obtenint informació útil dels diferents albergs públics i privats, monuments i recursos turístics més destacats.
 • Directori del Ministeri de Justícia(Obre en nova finestra) Permet accedir al cercador d'adreces del Ministeri, telèfons i localització en mapes dels òrgans centrals i jutjats i tribunals del Ministeri de Justícia.
 • Parcs nacionals per l'Institut Geogràfic Nacional. A més de les aplicacions gratuïtes que ofereix l'IGN ha desenvolupat un conjunt d'aplicacions de pagament que permeten conèixer i facilitar la visita a diferents parcs nacionals (Teide, Becs d'Europa, Ordesa, Aigüestortes, Timanfaya, Monfragüe, Garajonay i Caldera de Taburiente)
 • Emprenem(Obre en nova finestra)  per facilitar l'emprenedoria jove.
 • AEMET(Obre en nova finestra) L'Agència estatal de Meteorologia ofereix la seva app per a consulta del temps.
 • Serveis en mobilitat de RENFE(Obre en nova finestra) . RENFE ofereix diferents apps mòbils tant per a la compra i gestió de bitllets com per comprovar l'estat de la xarxa de rodalies.
 • AEMPS-CIM(Obre en nova finestra) . Des de l'Agència Espanyola del Medicament s'ofereix informació completa de tots els medicaments autoritzats a Espanya,
 • L'ICEX - Espanya Exportació i Inversions ofereix noves aplicacions mòbils amb informació útil sobre l'estat estat dels mercats(Obre en nova finestra) i aula virtual (Obre en nova finestra)
 • Mitjançant l'app de PIN24H(Obre en nova finestra) es permet realitzar una identificació segura/segura de ciutadans per a diferents tràmits en l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Per a més informació: adm. electrònica “Tots els serveis a la teva mà”
 

 • Desenvolupament de Sistemes
 • Mobilitat