accesskey_mod_content

Alliberament del codi font de datos.gob.es

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

16 abril 2013

La iniciativa datos.gob.es posa a disposició el seu codi font per a la seva reutilització.

La iniciativa Datos.gob.es (Obre en nova finestra)  posa a disposició el codi font de datos.gob.es para la seva reutilització. En Forja de la comunitat de Programari Lliure CENATIC (Obre en nova finestra)  s'ha creat el projecte Datos.gob.es(Obre en nova finestra) , amb la publicació del desenvolupament de l'aplicació que sustenta a datos.gob.es. La disposició de forma oberta d'aquest desenvolupament permet a qualsevol ciutadà, organisme o empresa fer ús ell i crear així un espai propi dedicat a Dades Obertes.

Al costat de la publicació del desenvolupament de datos.gob.es en la forja de CENATIC(Obre en nova finestra) , s'ha habilitat: un fòrum públic on parlar del desenvolupament, una llista de correu pública per intercanviar missatges i un espai per a la gestió de bugs, suport, pegats i petició de funcions(Obre en nova finestra) . Per a això, n'hi ha prou que t'uneixis unes al nostre projecte.(Obre en nova finestra)

Per donar continuïtat a l'obertura i reutilització del desenvolupament de datos.gob.es(Obre en nova finestra) , Datos.gob.es (Obre en nova finestra) posarà en aquesta forja(Obre en nova finestra) els futurs desenvolupament que s'abordin i que puguin ser d'utilitat per a la comunitat reutilitzadora.

La publicació del codi font de forma oberta de datos.gob.es (Obre en nova finestra) és la continuació del compromís del projecte amb la comunitat de dades obertes. Un altre material i la documentació del portal (Obre en nova finestra) així com la seva arquitectura també va ser publicat l'any passat.

Més informació en CTT Solució: datos.gob.es

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE