accesskey_mod_content

Actualitzada la Guia sobre taxonomia de referència per al Catàleg de Productes de Seguretat TIC, CPSTIC, recomanats pel CCN

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 juliol 2019

Logo CCN-CERT

El document inclou com a annexos els Requisits Fonamentals de Seguretat (RFS) per a l'Esquema Nacional de Seguretat en la seva categoria alta, mitjana i bàsica, així com noves famílies de productes (virtualització, control d'accés a xarxa i gestió d'accés privilegiat).

El Centre Criptològic Nacional (CCN) ha actualitzat la seva Guia CCN-STIC 140. Taxonomia de referència per a productes de Seguretat TIC(Obre en nova finestra) , en la qual s'estableix una classificació de productes entorn de/entorn de diverses categories i famílies com a base per a l'ordenació dels Productes Qualificats inclosos al Catàleg de Productes de Seguretat TIC (CPSTIC).(Obre en nova finestra)

Com a principal novetat, la Guia amplia el seu abast per contenir, com a annexos, els Requisits Fonamentals de Seguretat (RFS) de famílies de productes i serveis que formen part de l'arquitectura de seguretat d'un sistema amb categoria mitjana o bàsica en l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS). A més, ha actualitzat la taxonomia amb noves famílies de productes: virtualització, control d'accés a xarxa i gestió d'accés privilegiat (PAM).

Finalment, el document ha inclòs una nova categoria per a productes aprovats sota la denominació de “protecció entorns tàctics”. En ella es troben les famílies de productes el propòsit principal dels quals és la protecció de la informació i les comunicacions en entorns tàctics o desplegats.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat