accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

VIII Jornades Nacionals de Recerca en Ciberseguretat

  • Seu Afundación, Vigo
  • 21 juny 2023 - 23 juny 2023

Les VIII Jornades Nacionals de Recerca en Ciberseguretat (JNIC) se celebraran a la Seu Afundación de Vigo entre els dies 21 i 23 de juny de 2023.

L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) col·labora en la realització d'aquestes Jornades. INCIBE és l'entitat de referència nacional per al desenvolupament de la ciberseguretat i de la confiança digital de ciutadans, xarxa acadèmica i de recerca, professionals, empreses i especialment per a sectors estratègics. És missió d'INCIBE recolzar la R+D+i per generar coneixement i tecnologia que faci front a les necessitats i reptes que plantegen les ciberamenazas i ciberatacs.

JNIC és un congrés científic que promou el contacte, intercanvi i discussió d'idees, coneixements i experiències entre la xarxa acadèmica i de recerca d'una banda, i professionals i empreses per una altra. Serveix d'aparador dels últims avanços científics en la matèria i materialitza un fòrum de debat en el qual presentar perspectives i enfocaments innovadors en ciberseguretat, possibilitant la connexió entre l'acció investigadora i innovadora i el desenvolupament de productes i serveis de valor per a la societat. Investigadors i professionals de diferents punts de la geografia nacional presentaran el resultat de les seves recerques científiques des de diverses perspectives amb un nexe comú: la ciberseguretat.

Les Jornades se centraran en tres eixos: Recerca, Transferència i Formació en Ciberseguretat. En aquesta edició els articles científics originals s'enviaran a publicació en IEEEXplore i les versions esteses dels articles de més qualitat s'enviaran a un nombre especial de la revista Wireless Networks (WINET) (Q2).

Web de les jornades(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)

Programa(Obre en nova finestra)