accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Esdeveniments SEMIC per al mes de febrer

  • online
  • 02 febrer 2023 - 24 febrer 2023

La Comunitat d'Interoperabilitat Semàntica (SEMIC) organitza diversos tallers i seminaris web sobre diversos temes afectats pels desafiaments d'interoperabilitat al llarg de tot febrer

SEMIC organitza cinc seminaris este mes de febrer. Són:

  1. El 2 de febrer de 2023, se celebrarà el  seminari web dedicat a la revisió del perfil d'aplicació del catàleg de dades(Obri en nova finestra) (DCAT-AP). Entre uns altres, es donarà una discussió sobre els requisits proposats de la sèrie de conjunts de dades i una actualització sobre l'adopció de W3C DCAT 3.0.

  2. El 7 de febrer de 2023, tindrà lloc el  seminari web sobre les ferramentes per al cicle de vida de l'especificació de dades(Obri en nova finestra) . Sobre la base del seu extens treball sobre models de dades, l'Acció SEMIC ha construït un conjunt de ferramentes i pràctiques per a generar i actualitzar especificacions de dades, així com propagar els canvis a models, documentació i els formats de serialización rellevants. 

  3. El dimarts 21 de febrer s'organitzarà el  webinar dedicat a la revisió de Core Vocabularies(Obri en nova finestra) . L'atenció se centrarà en el Vocabulari Bàsic de la Persona (CPV), el Vocabulari Bàsic de Negocis (CBV) i el Vocabulari de Criteris Bàsics i Evidència Bàsica (CCCEV). 

  4. El 23 de febrer de 2023, s'organitzarà a Brussel·les el taller sobre Wikidata i Wikibase(Obri en nova finestra) . Este esdeveniment pràctic físic ajudarà als participants a ingerir les seues dades en Wikidata / Wikibase, seguint la metodologia utilitzada per a el  Gràfic de Coneixement de la UE(Obri en nova finestra)  i utilitzant un entorn de caixa d'arena establit per l'Equip SEMIC. 

  5. Finalment, el 24 de febrer de 2023, tindrà lloc el  seminari web dedicat a DCAT-AP per a conjunts de dades d'alt valor(Obri en nova finestra) . Este seminari web se centrarà a comprendre com es podria usar i mapear DCAT-AP per a descriure conjunts de dades d'alt valor. 

Si no es va poder assistir als anteriors, és possible trobar una visió general de les sessions en   Centre de  Coneixement del Centre(Obri en nova finestra)  de Suport SEMIC. Esta secció proporciona una col·lecció de recursos per a abordar els desafiaments d'interoperabilitat, des d'informes, estudis i directrius fins a sessions d'intercanvi de coneixements, materials de capacitació, aprenentatges electrònics i gravacions de seminaris web. 

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)