Informi Administració Electrònica en les CCAA
-
Metodologia
L'informe d'avanç en l'administració electrònica en les Comunitats Autònomes, informe CAU, s'ha publicat amb periodicitat anual des de l'any 2004 fins a 2014. Amb motiu de la revisió que es va dur a terme en 2015, l'informe CAU 2015 (amb dades recollides en 2016) i l'informe CAU 2016 (amb dades recollides en 2017) no es van publicar.
En 2018 s'aborda l'actualització del qüestionari de recollida de dades apropant-ho a la informació que es recull en l'informe de la Comissió Europea egovernment Benchmark. A més es modernitza el disseny i es canvia la nomenclatura per sincronitzar-la amb la resta d'informes de manera que es publica el CAU 2018 amb les dades de 2017. A partir de 2018 la publicació és biennal.
Para elaborar el informe se amplía la recogida de datos a diferentes fonts:
- En cadascuna de les seccions de l'informe s'inclou informació de context amb dades que s'extreuen d'altres informes oficiles, com l'INE, la plataforma de contractació, l'observatori d'accsibilidad, etc.
- Les dades de pressupostos s'obtenen de les dades publicades a la web del Ministeri d'Hisenda . Mentre que les dades de personal s'extreuen del Butlletí estadístic del personal al servei de les Administracions Públiques, Registro Central de Personal (Gener 2020, Julio 2020).
- El grueso de información sobre el avance de la administración digital se basa en la cumplimentación de un cuestionario, desarrollado con la herramienta EUSurvey (herramienta de realización de encuestas web de la Comisión Europea, donde se reflejan una serie de preguntas que son la base para calcular los indicadores que finalmente se publican. Para elaborar el informe se invita a las 17 Comunidades Autónomas más las dos Ciudades Autónomas de Ceuta y Melilla a cumplimentar dicho cuestionario.