En 2013 35 oficines de Registre estaven integrades en el Registre Únic de la Xunta, que va comptabilitzar més de 840.000 entrades telemàtiques, el 40,6% del total de la documentació presentada en l'Administració autonòmica aquest any.
El Node d'Interoperabilidade, que permet la interconnexió entre els sistemes de les administracions locals, autonòmica i estatal, va registrar 322.000 consultes l'any 2013 i juntament amb el Pla Redueix, en el qual ja es porten revisats 940 procediments, estan permetent estalvis a la ciutadania tant en temps com en costos en evitar presentar davant de l'Administració aquella informació que ja obra en els seus sistemes.
En el 2013 es va presentar un catàleg amb 10 aplicacions en mobilitat, així com la informació georeferenciada de 6.300 centres de serveis de l'administració gallega a través de l'aplicació eServizos del portal de la Xunta. La finals del 2013 l'Administració autonòmica comptava amb 201 canals a les xarxes socials, gairebé un 50% més que l'any anterior, amb 415.000 seguidors.
Les TIC en la Sanitat, a l'Educació i en la Justícia
Fa falta destacar els avanços de l'aplicació de les mesures de l'Agenda Digital en àmbits de gran repercussió pel ciutadà com l'educació, la justícia i la sanitat i benestar. Així, gràcies al lideratge en l'ús de les TIC Galícia va ser triada regió de referència en envelliment actiu per l'Associació Europea d'Innovació en l'envelliment actiu i saludable (EIP on AHA) i participa en la constitución de l'agrupació KIC Gallaecia, per a la candidatura conjunta de Galícia al KIC (Knowledge and Innovation Communities) europeu d'envelleciment actiu i vida saludable.
Galícia és una de les comunitats autònomes líders en la implantació de la Història Clínica Electrònica, de l'ereceita, dels sistemes d'imatge digital i de la telemedicina. Prop del 98% de les receptes són tramitades de manera electrònica i el 100% dels centres d'atenció primària poden accedir a la telemedicina. A més el 10,5% de les cites prèvies es van realitzar per Internet, un sistema que en el 2013 va utilitzar el 26,8% dels ciutadans.
En l'àmbit de la justícia, destaca l'engegada del portal eXustiza, per facilitar la relació de la ciutadania amb l'administració judicial, la implantació del sistema de videoconferència en el 100% de les sales judicials i l'inici de la instal·lació dels sistemes d'enregistrament de vistes amb signatura digital en 15 sales i l'enregistrament de 6.000 vistes amb aquest sistema.
En el camp educatiu, el Projecte Aballar va digitalitzar més de 2.000 aules i beneficia a prop de 45.000 alumnes. L'EspazoAbalar, punt d'encontre en Internet entre famílies, professors i centres, explicava la finals de 2013 amb 2.000 recursos educatius digitals dels quals es van realitzar 2,6 milions de descàrregues. A més, es va engegar abalarMóbil, que facilita a les famílies el seguiment de l'activitat educativa des de dispositius mòbils.