Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

P@c - Portasignatures Administratiu Comú

 • Nomene Abreujat:
  P@c
  Resum:
  Sistema d'informació desenvolupat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per a la firma electrònica de documents (format XAdES), que permet la definició dinàmica de fluxos de tramitació.
  Destinataris:
  AGE
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme
  Sotssecretaria d'Indústria, Comerç i Turisme
  Subdirecció General de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  ctt@minetur.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Suport a la tramitació electrònica , Gestió de recursos humans
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  .NET
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  • Plataforma de firma electrònica del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme que permet la tramitació electrònica de documents administratius.
  • Es troba integrada amb el Sistema de Gestió de RH del Ministeri, la qual cosa possibilita la configuració de fluxos de tramitació basats en l'estructura orgànica i funcional del MINETUR. També és possible la configuració d'intervinents aliens a l'organització.
  • El procés de firma electrònica (en format XAdES) i la validació dels certificats utilitzats es realitza mitjançant la invocació de dos servicis desenvolupats pel Ministeri, denominats SRX i SGC respectivament.
  • Tot document firmat amb el P@c és guardat en un Arxiu de Constàncies Electròniques (ARCE) on se li assigna un identificador únic (CSV) que permet la seua posada a disposició en la seu electrònica ministerial. A cada document firmat se li associa una versió imprimible.
  • La plataforma oferix una capa de servicis web per a la seua invocació per aplicacions sectorials de gestió del Departament així com una interfície per a la seua integració amb apps de firma desplegades en dispositius mòbils.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable