Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

DESOURB Desenvolupament Sostenible Urbà

 • Resumeixen:
  Plataforma d'Indicadors Territorials del Projecte DESOURB amb capacitats SOLAP (On-line Analytic Processing amb component espacial) per a l'explotació de les dades d'indicadors emmagatzemats en el data warehouse de la plataforma.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Pablo Ferreiro Fernández (pablo.ferreiro.fernandez@xunta.es)

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Medi ambient
  Llicencia:
  Apatxe Programari License , EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  El projecte DESOURB té com a objectiu la definició d'un model innovador de planificació i gestió territorial basat en indicadors. Com a part del projecte es va desenvolupar una plataforma informàtica en web, que permet la captura i introducció d'informació, tant en suport alfanumèric com a geogràfic, necessària per a la realització de diagnòstics, establir objectius o monitorar els resultats de les accions sobre la base d'índexs i indicadors. L'aplicació permet el càlcul automàtic d'indicadors, des dels quals requereixen càlculs senzills als més complexos que requereixen operacions amb dades geogràfiques. A més permet la incorporació de nous indicadors per part dels usuaris de la plataforma.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General