accesskey_mod_content

El Port@firmas és un servei per a la integració de la signatura en els fluxos de treball organitzatius. Permet la signatura de peticions utilitzant el client de signatura d'@signatura. Disposa d'un interfície d'accés  web a través de navegador que permet realitzar totes les funcions tant de creació de peticions de signatura com de signatura.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per connectar-se a internet fa necessari adaptar el portasignatures perquè faciliti la signatura de peticions des de dispositius mòbils. Això afavorirà la ubiqüitat de la signatura i l'agilitat de la tramitació administrativa.

Amb aquest objectiu el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Port@firmas Movil", que permet visualitzar les peticions pendents de signatura, filtrar-les, i incorporar la signatura electrònica al Port@firmas web. D'aquesta manera es facilita la implantació dels serveis basats en signatura electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

Per a més informació sobre el Port@firmas o com integrar la signatura mòbil en les seves aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/portafirmas

El projecte Port@firmas és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Port@firmas movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obre en nova finestra) i per a plataformes iOS(Obre en nova finestra) . La seva descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Podrà trobar els manuals d'aquestes APPs a l'àrea de descàrregues de la solució Portasignatures del CTT.

Accés Google play(Obre en nova finestra)                 Accés App Store(Obre en nova finestra)

1 Comentaris

  • francisco101979 02/02/2018 a les 10:04

    l'aplicació no val per res el primer no es pot descarregar en els dispositius mòbils perquè dona sempre l'error -504 i no es pot solucionar de cap manera haurien de perfeccionar per donar l'opció de fer gestions amb el telèfon mòbil.

 

Enllacis relacionatsEnllaços relacionats