accesskey_mod_content
Icona app mòbil client @signa

App mòbil "Client @signa mòbil"

El projecte Client @signa permet integrar tecnologies de signatura electrònica en aplicacions Web d'una manera ràpida i segur, amb independència del maquinari o programari que pugui utilitzar l'usuari per accedir a aquestes aplicacions, complint d'aquesta manera el principi de neutralitat tecnològica. Persegueix ampliar la compatibilitat en la provisió de serveis públics basats en signatures electròniques i certificats amb un mínim esforç i inversió per part del proveïdor d'aquests serveis.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per connectar-se a internet fa necessari adaptar el client @signa de l'entorn de l'ordinador de sobretaula al món mòbil, ampliat la compatibilitat actual (Windows, Linux, MAC) als sistemes operatius mòbils més estesos. Amb aquest objectiu el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública (actualment Ministeri de Política Territorial i Funció Pública) ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Cliente@firma Movil", que permet incorporar la signatura electrònica als serveis d'administració electrònica amb un mínim esforç i inversió i sense necessitat per part de l'integrador d'adquirir llicències de programari o integrar complexos productes en els seus servidors.

D'aquesta manera es facilita la implantació dels serveis basats en signatura electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

L'APP ha de ser integrada pels serveis d'administració electrònica que desitgin incorporar mobilitat. Aquelles aplicacions que ja fan ús del miniapplet d'@signatura tenen compatibilitat amb la signatura en mobilitat gairebé automàticament. Pot realitzar una demostració d'ús a través de la següent pàgina Web: https://valide.redsara.es/firmamovil/demo.html(Obre en nova finestra)

Para més informació sobre el Client @signa o com integrar la signatura mòbil en les seves aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma

El projecte Client @signa i "Client @signa mòbil" és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Client @signa movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obre en nova finestra) i, per a plataformes iOS(Obre en nova finestra) . La seva descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Accés Google play(Obre en nova finestra)                 Accés App Store(Obre en nova finestra)

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General