accesskey_mod_content

Saber més

Oferim una recopilació d'enllaços a recursos que poden ser útils a l'hora de realitzar la transició a IPv6 en el teu entorn.

Saber més

A més de la informació sobre el procés de transició a IPv6 en les Administracions Públiques que s'ofereix en aquest portal, l'Acord Acord de Consell de Ministres de 29 d'Abril de 2011(Obre en nova finestra) encomana al Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç que ofereixi a la societat en general un Portal d'Internet específic sobre el protocol IPv6, sota el nom de domini « www.ipv6.es(Obre en nova finestra) », que contindrà informació explicativa i didàctica de caràcter tècnic sobre IPv6 i recollirà notícies rellevants d'organitzacions de referència en matèria d'IPv6 en l'àmbit internacional.

Entre les organitzacions internacionals que impulsen la transició a IPv6, ocupa un lloc destacat la Comissió Europea. Dins del portal temàtic dedicat a Societat de la Informació es pot trobar informació sobre els estudis i projectes(Obre en nova finestra) que han estat desenvolupats sota la seva supervisió. La importància per al benestar econòmic i social del procés de transició a IPv6 queda de manifest per la dedicació de continguts específics a la matèria(Obre en nova finestra) que dedica l'OECD. Aquesta organització ha realitzat diversos informes sobre l'impacte sobre l'economia del coneixement que té la transició a IPv6.

RIPE, el registre regional per a Europa dels recursos d'Internet, responsable de liderar la integració de la governança d'Internet en el nostre continent dins de la seva governança global, manté al seu web una secció específica dedicada al nou protocol.(Obre en nova finestra) Material audiovisual, llistes de preguntes freqüents i documents tècnics de diferent profunditat poden trobar-se en aquesta important referència.

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE