accesskey_mod_content

Nou butlletí mensual sobre els indicadors més rellevants de l'OBSAE

17 setembre 2021

L'OBSAE llança un nou butlletí mensual, en format pdf i Excel, amb les últimes dades disponibles sobre l'Administració Electrònica.

L'Observatori d'Administració Electrònica (OBSAE) publica des d'aquest mes i amb una periodicitat mensual un nou butlletí d'indicadors rellevants amb aquelles dades més destacades de l'Administració Electrònica a Espanya, recopilats entre els quals elabora el propi Observatori, així com per tercers. Aquest butlletí s'ofereix en format procesable XLSX i en format PDF, el qual inclou a més dels quadres de dades, nombrosos gràfics i taules, que mostren de manera visual les dades més rellevants i sobre els quals s'ofereix a més informació segmentada per edats, sexe, estudis, estructura organitzativa, tipus d'aplicació, etc.

Fins ara s'oferia un butlletí de les dades més rellevants en format xlsx i ods de forma trimestral; amb aquest nou butlletí es vol donar a conèixer a ciutadans, empreses i Administracions Públiques, de forma clara i transparent, l'evolució de l'Administració Electrònica a Espanya amb dades actualitzades a l'últim dia del mes anterior a la seva publicació.

Els indicadors de l'OBSAE, que es publiquen des de 2011, permeten analitzar la implantació i ús de l'Administració Electrònica i de les TIC en les Administracions Públiques. Aquests indicadors es mostren agrupats en àrees on es presenta informació dels serveis electrònics prestats a ciutadans, empreses i a les diferents Administracions. 

Es poden descarregar els butlletins en els següents links:

Els butlletins es publiquen també en versió en anglès:

Estaran així mateix disponibles cada mes en la secció Indicadors rellevants d'OBSAE(Obre en nova finestra) .

Per a més detall de tots els indicadors de serveis d'administració electrònica prestats per la SGAD pot consultar el DATAOBSAE(Obre en nova finestra) .

  • Observatori d'Administració Electrònica