accesskey_mod_content

El Ministeri de Justícia, guardonat amb el premi de l'ONU al Servei Públic 2020

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 juny 2020

El premi reconeix l'excel·lència en projectes d'innovació en el sector públic i, en el cas d'Espanya, concorria amb un projecte integral de Justícia Digital segura/segura, sostenible i accessible a la ciutadania a través d'eines com la Seu Judicial Electrònica i l'expedient electrònic. 

L'Organització de Nacions Unides (ONU) va fer entrega, el passat dia 23 de juny, al Ministeri de Justícia del premi al Servei Públic 2020. Es tracta del major reconeixement mundial per l'excel·lència en el servei públic a institucions que contribueixen a una administració pública més efectiva i receptiva i que avancen cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Espanya ha estat guardonada al costat d'altres sis països, Bangladesh, Brasil, Mèxic, Portugal, República de Corea i Bostwana.

Tres són els elements sobre els quals ha girat la candidatura presentada pel Govern espanyol: la Seu Judicial Electrònica, l'expedient electrònic i tot el ventall de mesures que s'estan fomentant des del programa #Justícia2030 per impulsar una Justícia Digital d'entorn segur/segur, sostenible i accessible per a la ciutadania.

L'ONU lliura al Ministeri de Justícia el premi al Servei Públic 2020

La secretaria general per a la Innovació i Qualitat del Servei Públic ha produït un video en el qual expliquen el projecte de transformació digital que està escometent el Ministeri de Justícia i pot descarregar-se aquí(Obre en nova finestra) .

L'acte d'entrega dels premis UN Public Service Awards se celebra a la seu de l'organització mundial a Nova York. Aquest any, la jornada UN Public Service Day estarà dedicada especialment als servidors públics que han lluitat en primera línia contra el COVID als quals es realitzarà un homenatge amb un aplaudiment virtual al que la ciutadania pot sumar-se des d'aquest aquest enllaç(Obre en nova finestra)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra) (Ministeri de Justícia)

Nota de Premsa

  • Serveis electrònics
  • Cooperació interadministrativa