accesskey_mod_content

Actualitzats els manuals de PILAR, solució d'anàlisi i gestió de riscos

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 maig 2018

Aquesta versió inclou un mòdul de compliment que permet als organismes del sector públic verificar els requisits establerts en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

El  Centre Criptològic Nacional (CCN)(Obre en nova finestra)  ha actualitzat les Guies CCN-STIC relacionades amb els manuals d'usuari de  PILAR(Obre en nova finestra) , la solució d'anàlisi i gestió de riscos. Els quatre documents s'adeqüen a la nova versió d'aquesta solució (7.1) que, en aquesta ocasió inclou un mòdul de compliment que permet als organismes del sector públic verificar els requisits establerts en el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), facilitant la gestió normativa tant del Reglament com de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS). En concret es tracta de les Guias:

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE