accesskey_mod_content

Disponibles el portal de Signatura Electrònica i el portal informatiu de Cl@ve en versió responsive

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 setembre 2016

Aquest canvi millora l'accessibilitat dels portals, el posicionament (SEU) i permet l'accés a la informació adaptada a diferents dispositius de forma més còmoda i senzilla.

L'evolució de l'accés als llocs web al llarg dels últims anys reflecteix una tendència que no per esperada, resulta bastant sorprenent: l'ascens imparable del consum de continguts des de dispositius mòbils, smartphones i tablets.

L'ús de diferents dispositius amb grandàries de pantalla variables crea la necessitat de redissenyar i optimitzar els llocs web perquè els seus continguts s'adaptin a escenaris diferents.

Al portal de Signatura Electrònica ( http://firmaelectronica.gob.es/)(Obre en nova finestra) i al portal informatiu Cl@ve (http://clave.gob.es(Obre en nova finestra) ) s'ha simplificat la maquetació en tant que sigui possible i s'ha modificat la distribució dels elements de les pàgines. L'objectiu ha estat adaptar la disposició dels continguts per possibilitar la claredat de visualització en pantalles de diferents dimensions.

  • Mobilitat