" /> PAe - El servei extremeny d'administració electrònica reforça la seguretat de les pàgines web de centres educatius.
accesskey_mod_content

El servei extremeny d'administració electrònica reforça la seguretat de les pàgines web de centres educatius.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 gener 2013

El Servei de Sistemes d'Informació Docent, dependent de la Direcció general d'Administració Electrònica i Tecnologies de la Informació, treballa en la "migració" dels sistemes operatius de les pàgines web dels centres educatius a versions superiors, "més segures/segures i robustes".

Aquesta migració està impulsada en el si del projecte 'SecurGobex', inclòs en el Pla REPTO de Reordenació de l'Entorn Tecnològic Operatiu, segons informa el Govern regional en una nota de premsa.

Els treballs, que van començar a desenvolupar-se a principis de la passada setmana, han provocat que les webs escolars hagin romàs uns dies "en una fase de major vulnerabilitat davant atacs informàtics".

De fet, entre la setmana passada i la jornada del dimarts, "fins a set webs de centres escolars han estat atacades per pirates informàtics", segons explica el Govern autonòmic, que aclareix que totes aquestes pàgines "ja han estat netejades i adequades pel servei de Sistemes d'Informació Docent i estan de nou operatives".

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat