accesskey_mod_content

Encontre Aporta sobre reutilització de la informació del sector públic.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

15 juny 2012

dades.gob

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, dins de les seves activitats de foment d'una cultura de reutilització de la informació del sector públic (Projecte Aporta i datos.gob.es), celebrarà el proper 26 de juny a Madrid l'Encontre anual d'iniciatives Open Data a Espanya. Aquest esdeveniment està, dirigit a analitzar els últims avanços en matèria de reutilització de la informació així com els diferents reptes als quals s'enfronta.

L'encontre, que tindrà lloc a l'auditori de la SETSI (C/ Capità Hi hagi 41), constituirà un fòrum de discussió i diàleg obert a totes les persones interessades en la reutilització de la informació del sector públic.

Obert el termini d'inscripció en: www.datos.gob.es(Obre en nova finestra)

En aquesta Conferència, s'abordaran qüestions relatives al valor econòmic i social de l'obertura de dades, estratègies Open Data, el nou context legal de l'obertura de dades i l'obertura de dades en el context de Govern Obert.

L'encontre, d'una jornada de durada s'estendrà des de 9:30 h a 18:00 h, i s'organitzaran en les següents taules rodones:

* El valor econòmic i social de l'obertura de dades
* Estratègies Open Data
* Nou context legal de l'obertura de dades i exemples de la seva implementació
* L'obertura de dades en el context del Govern Obert

Bàner 2 dades.gob

  • Govern obert