accesskey_mod_content

Publicat l'informe complet sobre les millors pràctiques de la plataforma Blockchain Sandbox 2023

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

21 juny 2024

La Comissió Europea acaba de publicar  la segona part de l'informe de millors pràctiques europees de Blockchain Sandbox 2023. Amb aquesta part es completa un text en el qual es destaca a la CNMV espanyola.

La Comissió va anunciar la publicació de el informe complet de millors pràctiques europees de Blockchain Sandbox 2023 .

La primera part de l'informe es va publicar a principis d'aquest any. Inclou un resum de les experiències adquirides i les lliçons apreses en establir i executar la primera cohort de diàlegs regulatoris. Ara s'ha complementat amb l'informe de millors pràctiques, publicat avui.

Les lliçons apreses i les millors pràctiques es van recopilar durant els diàlegs amb la primera cohort i són importants per a la comunitat blockchain en general.

L'informe es va presentar durant un seminari web el 20 de juny, on l'equip europeu de Blockchain Sandbox va compartir una descripció general de les millors pràctiques i va respondre a les preguntes de l'audiència.

El seminari web també va anunciar qui va rebre el Premi al Regulador Més Innovador. L'honor va ser atorgat per un panell d'experts acadèmics independents sobre la base de contribucions destacades i innovadores durant la primera cohort de diàlegs.

Els guanyadors van ser:

La cohort 2 del sandbox blockchain es  va anunciar la setmana passada.  Els projectes seleccionats abasten totes les regions de la UE/EEE i una varietat de sectors industrials.

Així mateix, es va anunciar la publicació de més informes de millors pràctiques per a les cohorts 2 i 3 una vegada finalitzat cadascuna d'aquestes cohorts, i es premiarà al regulador més innovador de cada cohort després dels diàlegs de cohort.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Intel·ligència Artificial i Blockchain