accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

South Summit Madrid 2024

  • La Nau, Madrid
  • 05 juny 2024 - 07 juny 2024
  • 9:00

La 13ª edició ja està aquí. Del 5 al 7 de juny es durà a terme South Summit en La Nau, un lloc únic que reuneix a actors clau per generar progrés i creixement empresarial.

South Summit va néixer en 2012. En aquell moment, la crisi econòmica havia aombrat el panorama empresarial a Espanya, per la qual cosa va créixer amb la ferma convicció que l'esperit emprenedor i innovador seria el motor per sanar l'economia.

Per això, el seu objectiu és SER L'HUB DE REFERÈNCIA QUE FORMA EL FUTUR A través DE L'EMPRENEDORIA, LA INNOVACIÓ OBERTA, LA CREACIÓN DE ECOSISTEMAS Y LAS OPORTUNIDADES DE NEGOCIO.

Avui, South Summit és reconeguda com una de les plataformes d'emprenedoria i innovació líders al món i una de les xarxes més importants de connexions d'alt valor entre els principals agents de l'ecosistema per detectar oportunitats, desenvolupar negocis i contribuir a un impacte positiu.

South Summit és el millor aparador global per a les principals empreses, startups, inversors i institucions del món que volen accelerar la innovació, construir relacions duradores, identificar oportunitats i generar negocis.

El Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública estarà present en l'estand 113, on professionals de la Secretaria d'Estat de Digitalització Intel·ligència Artificial, red.es i INCIBE atendran als interessats.

Web de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

Entrades(Obre en nova finestra)